Уж сколько раз твердили миру, что лесть гнусна, вредна. Да только всё не в прок, и в сердце льстец, Всегда отыщет уголок. Я не знаю почему мне вспомнилась эта мораль.
Сообщение отредактировал Бен_10000 - Понедельник, 18.10.2010, 08:39
Дарагія мама і тата я раблю добра, Вы, хлопцы, у маім розуме. Вы спыталі мяне, што я хацеў быць І цяпер я думаю, што адказ просты, каб бачыць. Я хачу быць знакамітым. Я хачу жыць блізка да сонца Так збірай свае рэчы, таму што я ўжо выйграў Усё, каб даказаць нічога на маім шляху Я атрымаю там адзін дзень Таму што я хачу быць знакамітым! Нa Нa Нa Нa Нa Нa Нa Нa На На На На На На На На На На Я хачу быць я хачу быць я хачу быць знакамітым Я хачу быць, я хачу быць, я хачу быць вядомым!
Дарагія мама і тата я раблю добра, Вы, хлопцы, у маім розуме. Вы спыталі мяне, што я хацеў быць І цяпер я думаю, што адказ просты, каб бачыць. Я хачу быць знакамітым. Я хачу жыць блізка да сонца Так збірай свае рэчы, таму што я ўжо выйграў Усё, каб даказаць нічога на маім шляху Я атрымаю там адзін дзень Таму што я хачу быць знакамітым! Нa Нa Нa Нa Нa Нa Нa Нa На На На На На На На На На На Я хачу быць я хачу быць я хачу быць знакамітым Я хачу быць, я хачу быць, я хачу быць вядомым! Песня опенинга на белорусском!
Мне английская версия песенки очень нравится. Я ее даже в качестве рингтона поставила) На русском, наверное, тоже неплохо бы звучало, если бы ее исполнил человек с менее неприятным голосом. Раб в душе мечтает не о свободе, а о своих рабах.
Лукашенко не смог остановить экспансию прозападной пропаганды?
Батька не всесилен?! Как же так.. We' re the greying herds Hurting each other with our lives Within our dreams, we all wake up To kiss the ones who are born to die Born to die, born to die ..